Сергій Коваль пішов з поста технічного директора "Вереса"

1876 27.06 2017   15:11

Сергій Коваль пішов з поста технічного директора "Вереса". Таке рішення він прийняв за власним бажанням. Коваль наголосив, що дуже багато зробив для того, щоб "Верес" допустили до виступів в Лізі Парі-матч і він пишається виконаною роботою.

Хочу повідомити вас, друзі, що від тепер я вже не є офіційним працівником ФК "Верес". Я вирішив залишити посаду технічного директора клубу і це рішення є остаточним.

Перш за все, відзначу, що це є виключно моїм бажанням, жодним чином не нав'язане кимось. По-друге, я щиро бажаю успіхів клубу, який став для мене рідним протягом минулого року. Я хочу, аби "Верес" справді досяг тих вершин, на які заслуговують його вболівальники і всі ті люди, для яких цей клуб не пустий звук, а таких справді багато. По-третє, я вважаю, що проробив значну роботу, нами, невеликою групою людей, була здійснена колосальна праця щодо документального супроводження клубу, підготовки контрактів, заявки, проходження процесу атестації і вирішення практично кожний день десятків поточних питань, зачасту неможливих.

По-четверте, всім майбутнім і нинішнім критикам я бажаю мудрості і терпіння, а також усвідомлення того, що не завжди є виключно білі і чорні фарби, скоріше в нашому житті напутано різних кольорів, і хай кине в мене камінь той, хто сам без гріха, - написав Коваль на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що "Верес" зайняв 3-е місце в Першій лізі і не повинен був підвищитися в класі, але завдяки тому, що у "Десни" знайшли проблеми з документами, рівненський клуб взяли в Лігу Парі-матч. Також варто відзначити, що днями з поста генерального директора пішов Ігор Дедишин, який і запросив Сергія Коваля до "Вересу".

Читайте также: Юрий Касиянчук - новый гендиректор ФК "Верес"

Популярные новости