Роман Монарьов: багато молодих футболістів грали в Прем’єр-лізі чи не перший матч

1196 31.05 2017   20:20
ФК "Зирка"

Головний тренер "Зірки" Роман Монарьов прокоментував поразку своєї команди у матчі з "Карпатами" (1:2).

"Було багато молодих футболістів, які чи не перший матч грали в Прем’єр-лізі. Мали план на гру, в принципі, він спрацював. Що не вийшло? Будемо дивитись, розбиратись. Досвідчені, майстерні футболісти в "Карпат", які реалізовують моменти. Нам над цим потрібно ще багато працювати. Моменти були, рахунок міг змінитись на користь будь-якої з команд", - приводить слова Монарьова офіційний сайт "Карпат".

"Молодь не реалізувала моменти? Потрібно тренуватись та щоденно працювати. Говорити можна чимало, а працювати ще більше. Маємо моменти, що вже добре. Рухаємось у правильному напрямку, намагаємось показувати швидкий футбол. Мали проблеми з відновленням, багато хлопців отримали велике навантаження. Вчора ми провели тренування, я зрозумів, що самопочуття гравців було не найкращим. Нереалізація моментів – це і функціональний стан футболістів. Причина в тому, що не вистачає майстерності у завершенні атаки. У "Карпат" є такі футболісти як Гладкий, Матвієнко, люди, які вирішують епізоди. Будемо зміцнювати склад на майбутній сезон та давати можливість молодим гравцям проявити себе".

"Які футболісти покинуть та підсилять "Зірку"? Поповнювати ще зарано. А про тих, хто залишає команду, вже було написано в Інтернеті: Щедрий, Сітало, Бацула. Ще буде ряд футболістів, але це визначиться за день-два", - зазначив Монарьов.

Популярные новости