Максим Грисьо: "У цьому чемпіонаті "прохідних" команд у принципі немає"

2217 16.05 2017   19:23

Нападник «Карпат» Максим Грисьо розповів про поєдинок минулої неділі, специфіку психології та свою результативність.

Якщо чесно, я досі під враженням минулого матчу! Зрозуміло, залишилися дуже позитивні враження. Крім того, що виграли, ще й зробили мені подарунок до Дня народження, за що особливо вдячний партнерам. На мою думку, нам допомогли заміни й те, що почали дещо інакше грати: «ввімкнули» пресинг, дніпряни стали просто вибивати м’яч, а потім свою роль зіграли стандарти — у нас же була перевага в зрості, тому такі футболісти, як Гладкий, Нестеров, Лобай, зробили свою справу при кутових і штрафних.

Мені здається, справа у психології: щойно виграємо, на якомусь рівні розслаблюємося, виникає думка, що коли м’яч на чужій половині поля, можна не в кожному моменті добігти до кінця; а коли рахунок — 0:2, немає чого втрачати, тому максимально мобілізуєшся. Є таке відчуття, але також є розуміння, що не можна запинятися на досягнутому. Хочемо наступного туру вирішити питання збереження прописки в Лізі Парі-Матч.

Насправді цей формат чемпіонату такий, що «прохідних» команд у принципі немає, а є рівний у всіх планах підбір учасників. У цьому сезоні я мало забивав На мою думку, причина в тому, що не завжди реалізовую моменти. Ось у матчі з «Олімпіком» не забив, «Шахтареві» в першому колі… Треба над цим попрацювати, й буде більше м’ячів, - розповів Грисьо офіційному сайту УПЛ.

Нагадаємо, що в матчі 29-го туру "Карпати" на виїзді обіграли "Дніпро". Львів'яни програвали з рахунком 0: 2, але зуміли вирвати перемогу 3:2. Це був ключовий матч для збереження місця в Лізі Парі-матч на наступний сезон.

Читайте также: УПЛ назвала ім'я кращого гравця 29-го туру Ліги Парі-Матч

Популярные новости