Михайло Сергійчук: "Після гри із "Зорею" я був засмучений, що ми не виграли"

1867 05.05 2017   19:16
Фото - olimpik.com.ua

Атакувальний гравець «Олімпіка» розповів про малу батьківщину, безвиграшну серію своєї команди, а також про минулий і наступний тури Ліги Парі-Матч.

Після гри із «Зорею» я був засмучений, що ми не виграли. Насправді й до забитого м’яча, й опісля нього ми мали моменти. Наш гол назрівав. Ми виступаємо в першій шістці, де виграти дуже непросто. Зверніть увагу: наші безпосередні конкуренти («Зоря», «Чорноморець», «Олександрія») також часто втрачають очки.

Так склались обставини, що виникли труднощі в Рівному, тому довелося шукати іншу команду. Мені було комфортно виступати за «Верес», мешкати в Рівному — це ж моя мала батьківщина. Сьогодні сумую за домівкою… Позитив у тому, що повернувся в Лігу Парі-Матч і виступаю за команду, яка хоче вийти в Європу.

Позицію доводиться змінювати в ході кожного матчу. Роман Миколайович Санжар не прив’язує нас до конкретних точок на полі, він практикує варіативність, бо розуміє, що футбол — жива гра, яку не впишеш у наперед задані схеми. Інколи доводиться виконувати функції захисника.

Попереду на нас чекає непростий суперник… Це справді важлива гра, яку, на мою думку, виграє той, хто виграє боротьбу. Ось де ключ до трьох очок, -передає слова Сергійчука офіційний сайт УПЛ

Нагадаємо, що наразі донецький «Олімпік» набрав 36 очок та знаходиться на 6-й позиції. Наступний матч донеччани зіграють проти одеського «Чорноморця», який має у своєму активі 37 очок.

Читайте также: Михаил Сергийчук: "Могли победить, но не дожали луганчан в концовке"

Популярные новости