Амбросій Чачуа: "Суддівство? Нас просто "поховали" на полі"

2263 05.05 2017   17:22
Фото - Денис Руденко, Footboom

Півзахисник «Карпат» розповів про матч із «Зіркою», а також про підготовку до поєдинку зі «Сталлю».

Матч із «Зіркою»? Забракло спокою у конкретних епізодах. Ніхто не хотів програвати, навпаки, мали за мету продовжувати безпрограшну серію... Рухаємось далі, забули матч у Кропивницькому, бажаємо реабілітуватись перед вболівальниками та довести, що поразка від «Зірки» була помилкою.

Суддівство? Вперше у своїй професійній кар’єрі зустрічаюсь із подібним. Нас просто «поховали» на полі, не давши абсолютно нічого зробити. Залишили команду в меншості, а потім ще й відібрали заслужений чистий гол.

Кожен розуміє, що на нас чекають важливі матчі, де потрібно набирати очки та подалі відриватись від зони вильоту. «Сталь» – бойова команда, котра може нанести серйозний супротив на кожному клаптику поля, у першу чергу, за рахунок єдиноборств, намагається бути першою на підборі м’яча. Можу сказати, що буде цікавий поєдинок. Жодна з команд не захоче поступатись, а отже переможе сильніший» – розповів Чачуа офіційному сайту «Карпат».

Нагадаємо, що «Карпати» програли у поєдинку із «Зіркою» з рахунком 2:3 і після матчу були дуже невдоволені суддівством. Суддя показав червону картку гравцю «Карпат» і не зарахував гол львів’ян у ворота «Зірки».

Читайте также: Андрій Нестеров: "Нехай Березка і троє його друзів висновки роблять"

Популярные новости