Дмитро Фатєєв: "Проблем із взаємодією з партнерами-легіонерами немає"

2060 27.04 2017   15:25
http://www.static.ugorod.kr.ua

Захисник «Зірки» Дмитро Фатєєв пригадав матч із кам’янською «Сталлю», поділився очікуваннями від майбутньої гри з «Карпатами» та розповів про свою позицію і взаємодію з партнерами.

Я вважаю, що поразки від «Сталі» ми не заслужили. Адже непогано зіграли, розібрали тактику суперника, знали, як він буде діяти. Вийшли на гру сконцентрованими, але пропустили, можна сказати, випадковий гол, через який і програли. До того ж, догравали в меншості, хоча видалення, я вважаю, теж було неправомірним. Через ці фактори ми й поступилися – 0:1.

Мені комфортно грати центрального захисника, хоча раніше я більше виконував функції правого. Приємно, звісно, що твою роботу відзначають, але я намагаюся не звертати на це уваги. Моя справа ‒ працювати й повністю віддаватися на футбольному полі. Кожен гравець, якщо посилено працюватиме над собою, буде додавати в майстерності й у класі.

Проблем із взаємодією з партнерами-легіонерами немає. Єдине, що коли потрібно швидко зреагувати на якийсь момент, то іноді буває, що ми не розуміємо одне одного. Проте ви знаєте, футбольна мова – одна, тому загалом нам не складно взаємодіяти одне з одним.

У львів’ян дуже хороша команда. Міцна, бойовита. Там зібрані непогані футболісти, котрі мають досвід виступів не тільки у Прем’єр-лізі, а і в єврокубках, у збірній України. Чекаємо дуже складного поєдинку, але прагнемо в ньому перемогти. Два матчі поспіль ми залишилися без очок, тому вже просто необхідно здобувати позитивний результат перед рідними вболівальниками. Двічі «Карпати» в цьому сезоні ми вже подужали, намагатимемося зробити це й утретє, - розповів Фатєєв в в інтерв’ю офіційному сайту «Зірки».

Нагадаємо, що свій наступний матч у Лізі Парі-матч «Зірка» зіграє з «Карпатами» у Кропивницькому. Матч відбудеться у суботу в 14:00.

Популярные новости