Володимир Шаран : "Був здивований висловлюваннями Юрія Вернидуба"

2245 26.04 2017   11:23
fco.com.ua

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран розповів про матч з «Олімпіком» та обурився тим, що Юрій Вернидуб комментує гру інших команд посля поразок «Зорі».

Дякувати Богу, що останню гру з «Олімпіком» ми виграли. Це була дуже важка гра, але хлопці проявили характер, вигравши цю гру. Непогано виглядали в перші тридцять хвилин матчу, але кадрові проблеми дали про себе знати. Ці проблеми будуть продовжуватися, тому, що дійсно дуже багато травмованих. Потрібен час, терпіння і віра в те, що наші кращі матчі попереду, а клубний лазарет потихеньку буде відновлювати стан наших травмованих гравців. Сьогодні, які ніколи, команда потребує їхньої підтримки, а ми бачимо, що тільки на гру з «Динамо» збирається майже повний стадіон. На інші матчі трибуни напівпорожні.

Я був здивований висловлюваннями мого колеги Юрія Вернидуба. У флеш - зоні, після програного матчу від «Чорноморця» Юрій Вернидуб коментує матчі за участю «Олександрії». Я розумію, що він кращий тренер України, в єврокубкових матчах він заспокоює Моурінью, йому все можна. Вже стало закономірністю, що коли його команда програє він шукає причини своїх поразок у виступах інших команд. І вже дуже часто апелює в бік «Олександрії». Я не знаю де йому «Олександрія» дорогу перейшла. Так, суддя помилився, питань немає. Часто-густо судді помиляються не в нашу сторону. І як результат – більше ніж пів команди травмованих. Але всі знають мій принцип, не обговорювати суддівських рішень. Не має права Юрій Миколайович Вернидуб звинувачувати тренерів та керівництво клубу в суддівських помилках. Мені дуже образливо, в мене теж є самолюбство, і я не можу про це мовчати тому, що це наклеп на ФК «Олександрія». Ми цього не заслуговуємо, - передає слова Шарана офіційний сайт «Олександрії».

Нагадаємо, що у матчі з «Олімпіком» олександрійці виграли завдяки голу, який був забит из положення поза грою, а головний тренер донеччан сказав після матчу, що саме завдяки суддям «Олександрія» перемогла.

Читайте также: Владимир Шаран: "Александрия" поддерживает текущий формат чемпионата

Популярные новости