Максим Ковальов: "Дуже сумую за футболом"

2072 14.04 2017   13:35
matchday.ua

Захисник кропивницької «Зірки» Максим Ковальов, котрий уже давно відновлюється після травми, розповів, коли зможе зіграти у Лізі Парі-Матч. Про це повідомляє офіційний сайт «Зірки».

Поки що точно не можу сказати, коли повернуся на футбольне поле. Маю надію, що за два-три тижні вже можна буде займатися в загальній групі. Якщо коліно, дай Боже, не турбуватиме, то сподіваюся зіграти ще у трьох-чотирьох заключних турах чемпіонату. Я вже не можу дочекатися, коли почну повноцінно тренуватися й, звісно, грати. Дуже сумую за футболом. У мене ще ніколи не було таких травм, щоб я пропускав півроку. Звичайно, це важко, але скоро я повернуся.

Мені подобається, як ми граємо. Якщо говорити про оборону, то вона діє правильно, компактно, вчасно перебудовується. Попереду, можливо, створюємо не так багато моментів, як хотілося б, але все одно, при цьому обіграли «Динамо», в інших поєдинках набрали очки. Невдалим було тільки протистояння зі «Сталю», коли ми поступились із рахунком 0:3. Хоча, я думаю, що той результат не зовсім відповідає характеру гри. А так мені багато чого сподобалося. Думаю, в наступному сезоні ми будемо вже у першій шістці.

Нагадаємо, що Максим Ковальов приєднався до «Зірки» у 2015 році та у складі команди став чемпіоном першої ліги у 2016 році.

Читайте также: Форвард "Днепра" Олег Кожушко получил три матча дисквалификации

Популярные новости