"Динамо" – "Олімпік": прогноз Ігоря Циганика

2724 07.04 2017   22:11

Відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч у рамках 24-го туру української Прем’єр-ліги, в якому в Києві на стадіоні «Олімпійський» зустрінуться «Динамо» та «Олімпік».

Дуже складні матчі в «Динамо» проти «Олімпіка». Донеччани саме проти грандів виступають дуже добре. Хочу сказати, що киянам потрібно виграти Кубок України, інакше це буде великий провал, якщо команда нічого не виграє. На основі цього думаю, що динамівці спробують чимось здивувати «Олімпік».

Схема, коли Ярмоленко виступає під нападником, достатньо непогано виглядає. Думаю, Андрія так використовуватимуть надалі, щоби створювати гостроту на підходах до воріт суперника. Він може і пробити, і пас хороший віддати, і обіграти опонента. Ярмоленко має гарне відчуття моменту.

Щодо «Олімпіка»: у матчі з «Чорноморцем» вони радше билися з полем, аніж із суперником. Важко їм було. Команда, в принципі, достатньо організована. Ставлю на те, що «Динамо» переможе та заб’є принаймні два м’ячі. Коефіцієнти 1.20, та 1.5 (у букмекерській конторі Parimatch).

Ставка матчу
Ліга Парі-Матч 09.04.17 19:30
Динамо Київ - Олімпік
Перемога - Динамо Київ
Коефіцієнт: 1.20
Популярные новости