Артем Філімонов: "Якість поля внесла свої корективи"

689 26.03 2017   19:39
Фото - Денис Руденко, FootBoom

Заключний матч регулярного чемпіонату відбувся у Черкасах. Враховуючи стан поля, команди змушені були відмовитися від комбінаційного футболу і зробили акцент на бійцівські якості. Півзахисник «Карпат» Артем Філімонов, який почуває себе у боротьбі, немов риба у воді, розповів Інформаційному центру ФК «Карпати» про зустріч з «Олімпіком».

«В Черкаси ми приїхали лише за перемогою. Однак якість поля внесла свої корективи у малюнок гри. Разом з тим, можу сказати, що воно було однаковим для обох команд. Принаймні ту гру, яку ми намагаємося демонструвати, непросто показувати на такому газоні. Комбінаційного футболу не було, але ми неодноразово класно виходили з оборони в атаку і свої нагоди створювали. Просто не вистачило кінцівки. Загалом результат можна занести собі в актив, оскільки грали проти команди з верхньої частини турнірної таблиці. Також дякую нашим фанатам за підтримку. Щодо черкащан, то їхні симпатії, мабуть, розділилися (посміхається).

Знаю, що у вівторок відбудеться представлення нової форми. Це хвилюючий момент в історії клубу. Виходить так, що сьогодні ми провели заключний матч у попередньому варіанті форми (сміється)».

Читайте также: Лига Пари-Матч. "Олимпик" - "Карпаты" 0:0. Неуступчивый Донецк, неприступный Львов (Видео)

Популярные новости