Роман Льопка: "За підсумками чемпіонату, хотілося б зайняти сьоме місце"

2419 23.03 2017   10:20
termalica.brukbet.com

20-річний голкіпер кропивницької «Зірки» Роман Льопка поділився враженнями від свого дебюту в Прем’єр-лізі у матчі проти «Ворскли», в якому він став головним героєм зустрічі.

- Романе, як ти оцінюєш свій дебют в елітному дивізіоні?

- У мене дуже гарні враження й емоції від свого першого поєдинку в Прем’єр-лізі. Я серйозно налаштовувався на цю гру з «Ворсклою» і думаю, що відіграв непогано. Тренери були задоволені моєю роботою.

- Сильно хвилювався перед матчем і вже безпосередньо по ходу гри?

- Звісно, певне хвилювання мало місце, проте, зі стартовим свистком арбітра воно зникло і я повністю сконцентрувався на грі.

- Можеш оцінити свою взаємодію з партнерами по команді?

- Ми з ними постійно працюємо на тренуваннях. Усі хлопці перед матчем мене підтримували, тому я б не сказав, що були якісь складнощі у взаємодії з оборонцями чи іншими гравцями.

- А чому, на твою думку, команда не так добре, як хотілося б, відіграла в атаці?

- Гадаю, ми багато сил віддали у грі з київським «Динамо». Але, звісно, найсерйознішим чином налаштовувалися на полтавський матч. Хотіли здобути позитивний результат, перемогти, але, мабуть, відновитися, більше психологічно, після перемоги над чемпіонами України, гідним чином не змогли.

Читайте также: Даты и время начала матчей 23-го тура Лиги Пари-Матч

- Який епізод у матчі був для тебе найскладнішим?

- Звісно, це момент із добиванням Артура Загорулька практично впритул. Спочатку я не зовсім удало відбив перед собою «постріл» із лінії штрафного майданчика Хльобаса, адже достеменно не бачив момент удару. Проте, якось машинально, одразу встав на ноги й відбив другий удар. Радий, що все відбулося саме так і ми, в підсумку, не пропустили.

- Кілька провідних сайтів уключили тебе до символічних збірних туру…

- Так, це справа експертів, котрі оцінювали мою гру, дії у воротах. Я робив усе від мене залежне, аби допомогти команді здобути позитивний результат у Полтаві.

- Які завдання в команди на другий етап Ліги Парі-Матч?

- Я думаю, що ми маємо боротися за місце вгорі другої шістки. За підсумками чемпіонату, хотілося б зайняти сьоме місце.

Популярные новости