Олег Голодюк: "Скоріше за все, кар’єру продовжу за кордоном"

2088 18.01 2017   20:24
Автор: Олег Барков

Екс-півзахисник «Ворскли» Олег Голодюк в інтерв’ю FootBoom прокоментував своє розставання з полтавським клубом та поділився планами на майбутнє.

- Які у вас плани щодо продовження кар’єри?

- Зараз агенти займаються моїми справами, шукають найкращі варіанти для мене. Я тільки пару днів назад розірвав контракт з «Ворсклою», тому шукаю нову команду.

- Шукаєте варіанти в Україні чи за кордоном?

- Скоріше за все, кар’єру продовжу за кордоном. В Україні самі бачите що робиться, один з найбільш стабільніших клубів за півроку перетворився на клуб, який має найбільшу заборгованість.

- Скільки «Ворскла» винна вам?

- Я був в команді сім місяців. Мені винні за п’ять з половиною. Сьогодні якісь гроші давали хлопцям, та тим гравцям, що пішли з команди. Щоправда, я поки не знаю, яка там сума. Треба передзвонити до віце-президента. Але там немає такого, що виплачують зарплату в цілому. Там можуть заплатити 20 відсотків за один місяць, через три місяця можуть дати 30 відсотків за наступний місяць. Можна зламати голову.

З боргами будемо розбиратися, якщо не будуть гасити – будемо подавати скарги в футбольні інстанції. Проблеми в Полтаві лише в цьому. Колектив у «Ворсклі» чудовий, з тренерським штабом в нас нормальні стосунки, ми добре розійшлись. В мене лише приємні спогади. Я не пригадую таку атмосферу, яка була в Полтаві, з часів Кононова в «Карпатах». Але треба думати про своє майбутнє, футбольний вік короткий.

Читайте также: Алексей Дитятьев попрощался с "Ворсклой"

Популярные новости