Потенційні новачки "Зірки" здобули другу перемогу

2149 15.01 2017   20:29

Сьогодні, 15 січня, на полі зі штучним покриттям стадіону «Зірка» відбулась ще одна контрольна гра між потенційними новачками нашої команди та кропивницьким «Олімпіком». Матч завершився розгромною перемогою футболістів, що перебувають у нашому клубі на перегляді, з рахунком 7:0.

Уже на четвертій хвилині передача одного з гравців з центра поля вивела на побачення з голкіпером нападника. Форвард без проблем реалізував вихід сам на сам – 1:0. Подвоїти перевагу потенційним новачкам «Зірки» вдалось за 20 хвилин. Лівий вінгер увійшов до штрафного майданчика та перекинув м’яч через воротаря – 2:0. За три хвилини до свистка на перерву було забито й третій м’яч. Узяття воріт стало наслідком класної подачі з кутового прапорця точно на голову одному з футболістів. А ще за дві хвилини четвертий м’яч у ворота «Олімпіка» залетів після потужного удару з кута штрафного майданчика точно під ближню стійку.

Одразу ж по перерві потенційні новачки нашої команди зробили рахунок 5:0. Нападник вибіг віч-на-віч з воротарем, обіграв його та з розвороту пробив уже по порожніх воротах. А вже в заключній половині другого тайму гравці на перегляді забили шостий та сьомий м’ячі. Спочатку до взяття воріт призвела класна комбінація з переведенням м’яча з флангу на фланг та точним ударом низом у дальній кут. Крапку ж у цій зустрічі поставив черговий реалізований вихід сам на сам з голкіпером.

Отож, потенційні новачки кропивницької «Зірки» здобувають розгромну перемогу з рахунком 7:0 над «Олімпіком».

Популярные новости