"Олександрія" провела двохсторонку

1494 14.01 2017   23:28

Сьогодні, о 15:45 на стадіоні "Ніка (поле зі штучним покриттям) олександрійці зіграли двохсторонню гру, умовно поділившись на "червоних" та "жовтих". Відзначимо, що керманич "Олександрії" В.Шаран дав змогу проявити себе деяким гравцям молодіжки.

Тренерським штабом було вирішено зіграти два тайми по 30 хвилин. Під час першої сорокап'ятихвилинки не вдалось забити жодній з команд, хоча для цього були всі можливості, а вже після міні-перерви почався справжній голепад. Першим відкрити рахунок вдалось "червоним". Після прострілу з лівого флангу першим відгукнувся Т.Луцевич, відкривши рахунок у зустрічі. Проте, через 5 хвилин "жовтим" вдалось відновити паритет. Я.Довгий пробив по воротах Д.Рудика в самісіньку дев'ятку, без шансів для голкіпера.

Ще через пару хвилин "жовті" повели в рахунку. Цього разу красень-гол на свій рахунок записав Б.Боровський. Не пройшло і 5-ти хвилин, як "червоним" вдалось забити гол у відповідь. Після навісу в штрафний майданчик, А.Гітченко пробивши по воротах, влучив в В.Пономаря, який переправив грудьми м'яч у сітку. А вже під фінальнй свисток "жовті" вирвали перемогу. На добиванні вдало зіграв потенційний новачок, який встановив остаточний рахунок - 3:2.

Популярные новости