Потенційні новачки "Зірки" перемогли "Нову Поліцію"

1278 14.01 2017   19:33
Роман Породко

13 січня, на полі зі штучним покриттям стадіону «Зірка» відбулась контрольна гра між командою складеною з потенційних новачків клубу та кропивницькою «Новою Поліцією».

Перший тайм цього вельми цікавого поєдинку завершився з сухим результатом. Слід відзначити велику кількість боротьби команд у центрі поля до середини першої сорокап’ятихвилинки. Проте згодом дійсно відчутною перевагою заволоділи гравці, що перебувають на перегляді в «Зірці». Зокрема, вони й створили найнебезпечніший момент першої половини гри. Після передачі з глибини поля нападник прорвався на побачення з голкіпером, перекинув воротаря, але поцілив у поперечину.

А вже за дві хвилини після початку другого тайму потенційним новачкам «Зірки» вдалось забити. Один з гравців на лінії воріт утримав м’яч у полі й відпасував його партнерові, котрий у дотик пробив у ближній кут. Голкіпер «Нової Поліції» з цією небезпекою впорався, проте відбив м’яч перед собою й іншому виконавцю не склало труднощів забити вже в порожні ворота – 1:0. Та напрочуд швидко «поліцейські» рахунок зрівняли, завдяки реалізованому виходу сам на сам. Після того, дійсно більше часу в атаках проводили гравці на перегляді, й у підсумку вже на 90-й хвилині вони зуміли вирвати перемогу. Після невдалого виходу чотири в два від гравців «Нової Поліції» швидка контратака на їх ворота призвела до другого голу. Один з потенційних новачків влучно замкнув подачу з лівого флангу від партнера.

Отож, в підсумку констатуємо перемогу гравців на перегляді «Зірки» над «Новою Поліцією» з рахунком 2:1.

Популярные новости