"Олександрія" - "Чорноморець": прогноз  Анатолія Бузніка

2454 10.12 2016   11:56
Фото - lavrentievich.blogspot.com

Колишній головний тренер «Поліграфтехніки» та «Зірки», заслужений тренер України Анатолій Бузнік поділився враженнями від матчу «городян» проти кропивницької «Зірки» та виказав свою думку про майбутній поєдинок «трикольорових» з одеським «Чорноморцем».

- В такій ситуації, коли дії гравців на футбольних полях обмежені, вийшла досить яскрава та емоційна гра. «Дербі» виправдало його очікування. Обидві команди продемонстрували характер. Я вважаю, всі отримали задоволення від цього матчу. Що стосовно тренерських установок на гру, то їх нівелювало засніжене поле. Але обидві команди досить якісно використовували стандартні положення. Чому є підтвердженням забиті голи, як у ворота «Зірки», так і «Олександрії». В матчі було багато моментів, де проглядалася тренерська рука. Можна сказати, що основною зброєю в цьому матчі були саме стандартні положення. Сама ж гра була достатньо силовою, було багато боротьби, єдиноборств, де ніхто не хотів програвати.

Я вважаю, нічийний результат закономірним. Хоча везіння було, однозначно, на боці «Зірки», так як лише в компенсований час їм вдалося зрівняти рахунок. В цілому, вийшла досить цікава гра, як для такого періоду і в таких кліматичних умовах. Стиль гри «Олександрії» часто полягає в тому, щоб забити гол, тоді вони опускаються на свою половину, заповнюючи її якомога щільніше, чекаючи на свої моменти, і проводити швидкі контратаки. А головне завдання команди – це не пропустити м’яч. Такий сценарій гри ми не раз бачили в минулих іграх «городян». Його вони і використали в поєдинку з «Зіркою». Звісно, граючи на такому полі, де будь-яка випадковість може призвести до технічної помилки, а в підсумку, навіть, до взяття воріт, дуже важко. Звісно, «Олександрія» не відходила від своїх принципів, і вона могла піти з поля переможцем, але останній удар по їх воротах був досить точним, щоб дозволити цьому статися.

Попереду в «городян» поєдинок проти «Чорноморця». Цей матч важливий для обох команд, так як вони розмістились поряд в турнірній таблиці. Я вважаю, що «Олександрії», при своїх вболівальниках, вдасться закінчити календарний 2016 рік на мажорній ноті, тому, що з такими командами як «Чорноморець», вони грають ефективніше. «Олександрії» буде не просто, але награна тактична схема Володимира Богдановича дасть свої плоди. Я вважаю, що «Олександрія» вийде оптимальним складом на гру і буде виглядати більш зіграною, більш міцнішою, більш майстернішою, а ніж її суперник. Хоч і не очікую ейфорійної кількості голів, але підопічним Володимира Шарана вдасться завершити матч з максимально позитивним рахунком. Хочеться побажати президенту, керівництву клубу, тренерському штабу, та гравцям досягати яскравих перемог та отримувати задоволення від гри, а вболівальникам – отримувати задоволення від результату.

Ставка матча
Лига Пари-Матч 11.12.16 17:00
Александрия - Черноморец Одесса
Победа - Александрия
Коэффициент: 1.70

Регистрация в Пари-Матч с бонусом 50 $

Популярные новости