Віталій Кварцяний: "Є інформація, яку ми хочемо дослідити, перш ніж оприлюднити"

1515 04.12 2016   23:41

Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний після нічиєї з «Чорноморцем» (0:0) відповів на запитання журналіста програми «ПроФутбол» на каналі «2+2»:

«У матчі з «Динамо» полізли забивати і були провали в обороні. Як ми можемо вдома відбиватись? Навіть, якщо це і «Динамо»… Марчук був у молодіжній збірній рік назад. Він непогано зіграв з «Дніпром», не дуже впевнено потім зіграв у другому таймі в Кіровограді. Ми все це розбирали. Довірили йому матч з «Динамо». Я сказав: «Зіграєш синок на нуль, можливо, тебе Головко поверне в збірну». Попросив його зіграти з максимальною концентрацією. Я його попередив, щоб він не ліз у боротьбу і не покидав ворота, наголосив на цьому. А в нього було три моменти, коли він кидав ворота і виходив. На «Динамо» у нас Шабанов відповідав за Ярмоленка, в кожного гравця були свої індивідуальні завдання. Але футболісти чомусь цього не робили, особливо в другому таймі. Нас морально зламав гол у роздягальню, коли Марчук помилився і кудись побіг. Ми маємо до нього претензії, будемо серйозно розбиратися.

От ваш канал мене постійно критикує за те, як грає моя команда. Якщо наш футболіст у якомусь моменті заплутався, то ми будемо шукати істину, чому так сталося. Наша команда завжди грає максимально чесно. Хочемо очистити наш клуб від тих підозр, які постійно нам пред’являє ваш канал. Ще раз наголошую, що ми нікого не ловили і нікого не піймали, але займаємось вивченням матчів. Є інформація, яку ми хочемо дослідити, перш ніж оприлюднити, щоб не зробити ніякого наклепу на футболіста».

Популярные новости