"Шахтар" – "Сталь": прогноз Вадима Скічка

2691 04.12 2016   13:08

У першому колі «Шахтар» намучився у протистоянні зі «Сталлю» на «Метеорі» у Дніпрі. Нині «Гірники» демонструють відмінну гру та мають комфортну перевагу над «Динамо» у таблиці. У разі перемоги цієї неділі їхній гандикап може збільшиться до +10 очок. Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко не сумнівається в успіху «Помаранчево-чорних».

16 ударів в бік воріт і 6 у площину – такою була статистика «Шахтаря» у першій грі проти «Сталі». Щось подібне має статися і зараз у Львові. Байдуже, що у неділю точно не зіграє Феррейра, який і відзначився єдиним голом у першій зустрічі команд. Борячук і Едуардо спробують продемонструвати Фонсеці свої найліпші якості та позмагатися за місце у основі.

Читайте также: "Шахтер": на "Сталь" без Феррейры, Ракицкого и Селезнева

Парадоксально, але «Сталь» на виїзді грає ліпше, ніж вдома. Гадаю команда Якуба Галла знову спробує зробити акцент на оборону та чи зможуть вони протистояти блискучій атаці «Шахтаря»? У дев’яти матчах поспіль «Гірники» забивають по 2 м’ячі та більше. Не бачу причин, чому б їм не продовжити своєї вражаючої серії.

Ставка матча
Лига Пари-Матч04.12.16 17:00
Шахтер Донецк - Сталь
Победа "Шахтера" с Фора -2
Коэффициент: 1.75
Популярные новости