"Зоря" — "Дніпро": прогноз Олександра Золотогорського

2377 03.12 2016   13:39

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», журналіст програми «ПРОФУТБОЛ» і коментатор футболу на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський вважає, що матч із «Дніпром» — чудова можливість для «Зорі» перервати не зовсім вдалу серію.

«Зоря» нарешті отримала вільну неділю і могла спокійно в тренувальному режимі готуватися до матчу чемпіонату. Це, насправді, дуже важливо для луганців. Відновитися не лише фізично, а й психологічно. Не гратиме із «Дніпром» дискваліфікований Чайковський. Але не думаю, що це стане критичною проблемою.

«Дніпро», навпаки, грав на тижні матч Кубка. Отримав купу позитивних емоцій після перемоги над «Ворсклою» і виходу в півфінал. Але явно вихолостився морально і фізично. Для цього «Дніпра» такий графік не дуже звичний.

Читайте также: "Заря" - "Днепр". Анонс и прогноз матча

Думаю, треба ставити на впевнену перемогу «Зорі». Їм конче треба перервати смугу невдач і отримати позитивні емоції перед історичною зустріччю в Одесі з «Манчестер Юнайтед». Фора (-1) за 1.75 – непогано. Але я ризикну, і візьму більший коефіцієнт. Фору (-1.5) на «Зорю». Коефіцієнт – 2.35 на Parimatch. Є за що грати.

Ставка матча
Лига Пари-Матч03.12.16 17:00
Заря Луганск - Днепр
Победа "Зари" с фора (-1.5)
Коэффициент: 2.65
Популярные новости