Андрій Богданов: "Олег Дулуб все виправить"

1819 01.12 2016   23:15
Фото - Оф.сайт "Олимпика"

Найближчої неділі львівські «Капати» проведуть останній виїзний поєдинок у році. Про підготовку донецького «Олімпіка» до недільного матчу розповів один з лідерів у складі суперника «зелено-білих» Андрій Богданов.

– Андрію, які очікування від майбутнього протистояння?

– Нам доведеться грати у важких умовах, якщо брати до уваги погоду. Однак сподіваюся на хороший поєдинок. Ми налаштовуємося лише на позитивний результат, тому думаємо лише про перемогу. Головне, щоб поле було у належному стані.

– Ви ще не вирушили у Суми?

– Ні, поки тренуємося в Києві. До Сум плануємо прибути за день до матчу.

– Чи можна розраховувати на те, що поле встигнуть підготувати?

– В клубі сподіваються на це. Пройшло два тижні після останнього матчу на «Ювілейному», тому спеціалісти готували газон. Сподіваємося, що все буде гаразд.

– У Львові сьогодні сніг. А в яких умовах ви тренуєтеся у Києві?

– У нас також сніг. Працюємо на синтетиці, адже всі трав’яні поля засипало снігом. Доводиться тренуватися в таких умовах.

– У першому колі «Олімпік» переміг на «Арені Львів», однак з того часу «Карпати» суттєво змінилися. На нас чекає зовсім інша гра?

– Зараз львів’яни показують інший футбол, прийшов новий головний тренер. Гра однозначно змінюється в кращу сторону. В «Карпат» хороша команда і кожна лінія є добре збалансованою. Вважаю, що «Карпати» заслуговують набагато кращої позиції в турнірній таблиці. Однак це справа часу – переконаний, що Олег Дулуб все виправить і команда буде тільки підійматися вверх.

– Чи мали нагоду переглядати останні матчі «зелено-білих»?

– Так, звичайно, я слідкував за їхніми іграми. Можу сказати тільки хороші слова на адресу «Карпат». Помітно, що команда перетворюється. Нас чекає дуже серйозний і відповідальний матч.

– Які сильні сторони львівської команди можете відзначити?

– Новий головний тренер вніс корективи і футболісти почали грати по-іншому. Якщо вести мову про персоналії, то виділю Бланко-Лещука. Він в останніх матчах показує дуже якісну гру. З ним треба грати уважно, адже від нього залежить дуже багато. Звичайно, є ще Худоб’як. Це легенда «Карпат». Читав, що він зараз є рекордсменом клубу в чемпіонатах України за кількістю проведених матчів. Ця людина викликає у мене велику повагу. Крім того, відзначу Павла Ксьонза. «Карпати» мають у своєму складі багато молоді, яку вважаю дуже перспективною. Знаю, що у Львові потужна школа, де готують сильних футболістів і у них хороше майбутнє.

– У найближчому матчі «Олімпіку» не допоможе Антон Поступаленко, який є кращим бомбардиром команди у Лізі Парі-Матч...

– Антон – один з ключових виконавців нашої команди, його однозначно не вистачатиме. Сподіваюся, що той гравець, який вийде на його позиції, максимально якісно замінить Поступаленка і принесе користь команді.

– У цьому році вам залишилося провести дві гри...

– Нам не бракує мотивації. Ми хочемо залишатися на тому місці, на якому зараз знаходимося. Ці дві гри – непоганий шанс для нас. У неділю буде дуже серйозна гра з великим бажанням і я думаю, що вболівальники побачать цікаве протистояння.

Популярные новости