Більшість клубів надала УПЛ повноваження на реалізацію міжнародних медіа-прав

1768 01.12 2016   15:23
Фото - Виктора Перегняка, FootBoom.com

Очільник Української Прем’єр-Ліги Володимир Генінсон зустрівся у форматі футбольного сніданку з журналістами для обговорення перспектив розвитку Ліги. З часу останньої такої зустрічі, яка пройшла два місяці тому, був проведений великий обсяг роботи.

Більшість клубів надала УПЛ повноваження на ведення переговорів щодо реалізації міжнародних медіа-прав на наступні два сезони. Клубам були запропоновані мінімальні цифри. Сезон 2017/2018 - 650 тис. грн, сезон 2018/2019 - 725 тис. грн.

Почали свою роботу спеціально створені Комітети з маркетингу, розвитку, інфраструктури та безпеки. На засіданнях комітетів було ухвалено низку необхідних для подальшого розвитку Прем'єр-Ліги рішень. Наприклад, Комітет безпеки інфраструктури ініціював проведення круглого столу УПЛ, ФФУ, МВС із питань поліпшення комунікації і співпраці клубів та національної поліції на місцях. Також внесені регламентні пропозиції з питань контролю та доступу гостьових вболівальників.

Окремо президент УПЛ акцентував увагу на роботі по створенню комунікаційного плану. Він включатиме всі активності, які планує проводити Прем'єр-Ліга до кінця сезону. Тому, користуючись нагодою, Володимир Генінсон запропонував і журналістам приєднатися до його реалізації.

Читайте также: Володимир Генінсон: "Лобановський є флагманом усього футболу України"

З жовтня УПЛ разом із титульним спонсором TM Parimatch ввели нову номінацію – «Гравець місяця Ліги Парі-Матч», де найкращого футболіста визначають тренери та вболівальники. Уже в першому голосуванні взяли участь майже 20 000 шанувальників футболу.

Згодом була введена й номінація «Гравець туру Ліги Парі-Матч». Найкращого виконавця в цьому конкурсі визначає експертна рада до якої в попередніх турах увійшли: Леонід Буряк, Олег Венглинський, Віктор Грачов, Олександр Заваров, Олександр Денисов, Сергій Кандауров, Геннадій Орбу, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Ігор Шуховцев, Ігор Циганик та Дмитро Поворознюк.

Ще одна активність, яку Прем'єр-Ліга заснувала спільно з титульним спонсором TM Parimatch, - акція «Тренування із зіркою». Перший спортивний захід у рамках Всеукраїнської акції, присвяченої популяризації футболу відбувся у Кропивницькому. Такі акції УПЛ і ТМ Parimatch спільно з українськими клубами топ-дивізіону будуть проводити і надалі вже у весняній частині чемпіонату.

Журналістам було анонсовано запуск нового сайту УПЛ, який найближчим часом буде доступний Мережі. Роботи по його створенню почалися після обрання Володимира Генінсона очільником Ліги. Спочатку відбулося обговорення, яким він повинен бути, після чого за справу взялися фахівці. Незабаром любителі вітчизняного футболу можуть оцінити нове цифрове «обличчя» УПЛ.

Користуючись нагодою, президент Прем'єр-Ліги анонсував журналістам зустріч, яка відбудеться 5 грудня. До нас завітають президент і віце-президент польської Екстракласи, щоби поділитися досвідом із клубами УПЛ.

Источник: УПЛ
Популярные новости