Джонатан Мойя: переживаю через зміну тренера, адже саме Даріо Друді запросив мене й інших легіонерів до команди

2076 16.11 2016   19:34

Нападник «Зірки» Джонатан Мойя в інтерв’ю клубній прес-службі розповіли про те, як він сприйняв зміни на тренерському містку й чого очікує від роботи з новим наставником.

- Як сприйняли зміну на тренерському містку?

- Звісно, трішки переживаю. Адже саме Даріо Друді запросив мене й інших легіонерів до команди. Але це футбол. Потрібно поважати рішення керівництва клубу, і ми як професіонали повинні витискати із себе максимум, віддаватися на повну як при Даріо Друді, так і при новому головному тренерові.

- Чи попрощалися з Даріо?

- Ми всією командою зібралися, кожен потиснув руку Даріо та подякував за співпрацю. У свою чергу, він висловив нам слова вдячності за роботу.

- Відбулось уже перше заняття на футбольному полі, теоретичне заняття. Якісь зміни помітно?

- Роман Монарьов і Даріо Друді – два абсолютно різних тренери, кожен із яких має свої ідеї, своє бачення футболу. Наше завдання – виконувати те, що вимагає від нас наставник. Лишається дуже мало часу до наступної гри, але під час тренувань та теоретичних занять, що в нас будуть до неділі, ми маємо зрозуміти його побудову гри і втілювати її в життя. Команда з розумінням ставиться до цього.

- Ваші очікування від роботи з новим наставником?

- Очікуємо, що він на повну віддаватиметься своїй роботі та команді. Також, звісно, очікуємо нових ідей, які допомагатимуть нам вигравати матчі.

Популярные новости