Денис Мірошніченко: "Думаю, пауза піде на користь команді"

1533 07.11 2016   19:33
Фото - Михаил Козелко, FootBoom

Відігравши у п’ятницю перший тайм за молодіжну команду, Денис вже наступного дня вийшов з перших хвилин на гру з «Ворсклою». Захисник провів цілий матч за основну команду, при цьому мав непогану можливість відмітитись голом за «зелено-білих».

«Радий, що отримав можливість зіграти. Так, відбігав ще тайм за «молодіжку», але зараз почуваюсь добре. Найголовніше, що нарешті здобули таку бажану і потрібну перемогу. Змогли потішити вболівальників і будемо намагатися робити все можливе, аби продовжувати в тому ж дусі.

Момент, який я мав? Бланко віддав мені чудовий пас, я біг вже з думкою ціленаправлено бити по воротах. Хотів переправити м’яч у дальній кут, але вийшло, що удар заблокував Шуст. Дуже прикро, що не реалізував такий хороший момент, але це стане мені уроком. Повторюсь, головне, що команда перемогла.

Думаю, пауза піде на користь команді. У нас є достатньо часу, щоб розібрати допущені помилки, краще вивчити суперника. У Харкові чекаємо на важкий матч, з «Шахтарем» завжди викладаємось не на 100, а на 200 відсотків. Зробимо все можливе, аби гідно виглядати на фоні такої сильної команди» – розповів захисник «зелено-білих».

Читайте также: Футболісти "Карпат" - про гол у ворота "Ворскли"

Источник: ФК "Карпати"
Популярні новини