"Олександрія" – "Шахтар": прогноз Ігоря Циганика

2516 06.11 2016   09:38

Ведучий програми «ПРОФУТБОЛ» на каналі «2+2», відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч чотирнадцятого туру української Прем’єр-ліги, в якому в Олександрії на КСК «Ніці» зустрінуться «Олександрія» і «Шахтар». Наш експерт вважає, що обидві команди зможуть засмутити воротарів, а в матчі буде зафіксовано нічийний результат.

- Оцей матч буде дуже цікавим. «Олександрія» вдома дуже гарно виступає. «Шахтар» із «Гентом» показав впевнену гру, видно, що команда добре почувається. Втім, потрібно розуміти, що «Гірникам» простіше грати з тими суперниками, які дають грати, коли їм не нав’язують боротьбу. «Олександрія» якраз з тих бойових команд, які б’ються, стеляться у підкати та кусаються. Спокійного життя для донеччан не буде. Не скажу, що варто чекати легкої перемоги команди Паулу Фонсеки.

Більше схиляюся до того, що в цьому матчі може бути зафіксована нічия. Цей мій вибір. Також можна розглянути варіант із непрограшем олександрійців, одначе запропоную саме нічийний підсумок протистояння. До того ж пораджу ставку «обидві команди заб’ють».

Зазначимо, что БК "ФавБет" нічию в матчі "Олександрія" - "Шахтар" оцінює коефіцієнтом 5.30.

Ставка матча
Лига Пари-Матч06.11.16 19:30
Александрия - Шахтер Донецк
Ничья
Коэффициент: 5.30
Популярные новости