Уболівальники визначатимуть найкращого футболіста місяця

1305 05.11 2016   09:01
Коллаж - Footboom

В Україні стартував новий масштабний футбольний проект «Найкращий гравець місяця».

Ініціаторами заходу стали Українська Прем’єр-Ліга та TM Parimatch, яка є титульним спонсором Ліги. Згідно умов проекту, тренери футбольних клубів щомісяця обиратимуть номінантів на звання найкращого гравця. Переможець буде визначений за результатом голосування на сайтах організаторів заходу та медіа-партнерів.

«Прем’єр-ліга продовжує активно розвиватися. Мені приємно оголосити про старт нового конкурсу «Найкращий гравець місяця», аналоги якому проводяться в усьому світі, й в Україні. Знаємо, що його давно чекали як уболівальники, так і самі гравці», - відзначив президент УПЛ Володимир Генінсон.

«Для нашої торгової марки дуже важлива безпосередня участь в цьому проекті. Кращий гравець місяця Ліги Парі-Матч - унікальна номінація, офіційних аналогів якої ще не було в Україні. Ми раді заохочувати кращих з кращих і впевнені, що цей проект матиме велике майбутнє», - зазначив директор по зв’язках із громадськістю ТМ Parimatch Вадим Місюра.

Щомісячний конкурс буде проходити у три етапи. На першому етапі головні тренери клубів за результатами матчів місяця назвуть кращих гравців з інших клубів. Під час другого етапу вболівальники та всі бажаючі зможуть віддати свій голос на сайтах fpl.ua та parimatch.ua. На третьому етапі голоси тренерів та вболівальників будуть підсумовані.

Вибір тренерів за результатами жовтня буде відомо вже найближчим часом.

Источник: УПЛ
Популярные новости