Віктор Вацко: "Танковський - це перспектива"

1911 31.10 2016   09:47
Фото - Виктора Перегняка

Експерт програми «Великий футбол» з Олександром Денисовим на каналі «Футбол 1» Віктор Вацко поділився думкою щодо гри молоді донецького «Шахтаря».

- Неможна порівнювати таких форвардів як Феррейра і Борячук. Факундо це чиста дев’ятка, гравець, який може продавити, виграти у боротьбі м’яч. Якщо подивитись, то більшість команд української ліги має в своєму складі саме такого форварда. Борячук, натомість, дуже добре відчуває момент, коли потрібно відкритись, коли потрібно відірватись від суперника. Він сам знаходить собі простір. В нього це давно, зараз він це тільки розвиває.

Щодо Танковського, то це не новий футболіст. Це в «Шахтарі» він тільки дебютував, але він відіграв минулий сезон у «Зорі». Я знаю його ще з молодіжного рівня. Не потрібно говорити, що це відкриття. Танковський є центральним півзахисником з високим футбольним інтелектом. Він добре читає, добре розуміє гру. На мій погляд, за враженнями ще з його гри за «Зорю», це футболіст, якого хоче мати в своєму складі кожен тренер. Такий півзахисник, який грає від штрафного майданчика до штрафного майданчика. Танковський це перспектива. Не думаю, що на даний момент він зможе нав’язати боротьбу Степаненко чи Малишеву. На сам перед за рахунок досвіду Тараса.

Дивіться авторську програму Олександра Денисова «Великий футбол» у прямому ефірі на каналі «Футбол 1» щонеділі о 21:20!

Источник: footballua.tv
Популярные новости