Володимир Шаран: "Взимку Яремчука може забрати "Динамо"

1275 31.10 2016   09:07
shakhtar.com

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран поділився враженнями від поєдинку з "Ворсклою".

"Важко коментувати такий матч, коли перемога була практично в кишені, і в додатковий час ми пропустили два м'ячі, тому що по грі ми організованіше грали в захисті, ніж "Ворскла". В боротьбі ми не поступалися, а по самовіддачі, я бачу, що бажання було дуже велике для того, щоб перемогти, тому що ми їхали саме за перемогою.

Важко зараз в роздягальні хлопцям, але нічого... Треба взяти тільки позитивні емоції з цього поєдинку, без урахування додаткового часу, забути про цей матч і готуватися до майбутнього поєдинку з "Шахтарем".

За рахунок активних дій полтавчани боролися до кінця, хотіли зрівняти рахунок, не опускали руки. Безумовно, нам не вистачило концентрації, можливо, хлопці вже думали, що ми перемогли, а коментувати суддівство я не буду.

Якщо Яремчук буде і надалі так працювати, то безумовно, він і надалі буде забивати. Дані у хлопця дуже хороші, але на превеликий жаль, взимку його може забрати "Динамо", де він може грати за молодіжний склад. Мені б хотілось, щоб він до завершення сезону грав за нашу команду", - сказав наставник.

Популярные новости