Віталій Кварцяний: "Рішення ФФУ вносять розкол, дезорганізацію і розвал українського футболу"

1534 29.10 2016   16:41
Фото - Денис Руденко, Footboom

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний в ефірі телеканалу «Футбол 2» прокоментував поразку своєї команди в матчі проти «Олімпіка» (1: 2)

- Команда грала достойно, проявила характер і не заслуговувала на поразку. Мені сказали у перерві, що перший гол був забити з положення «поза грою». Але в кінці матчу ми мали шанс зрівняти рахунок. Чого молодий Ляшенко бив щічкою, коли м’яч перебував у повітрі? Бий коліном, пробивай головою… Хотів забити, але не вийшло. Особливих претензій у мене немає до команди. Всі старались крім Деди. «Олімпік» показав, що вони більш згуртованіша команда, тому їм вдалося забити більше ніж нам.

- Деду планували змінити раніше, але передумали. Чому?

- Коли ми забили гол, то Герасимюк попросив його не міняти. Але ж він не грав. Грали практично десять чоловік. Після того, як за нього попросили, він не заграв краще. Простоювати не можна у футболі. Зі своїми функціями він не впорався. Зовсім не допоміг команді, тому його замінили.

- Сьогодні свій слід у грі залишила погода. Які завдання ставили перед командою?

- Багато було завдань… Конкретних, тактичних і стратегічних. В більшості був позитив, але конкретності було мало. Погода не була сьогодні нашим партнером. В іншу погоду і футбол був би більш кращим для нас, і для «Олімпіка». Але гра була бойовою. В таку погоду була принциповість – хто виграє боротьбу, той виграє матч. В деяких моментах ми її програли, тому і поступилися у грі.

Читайте также: Віталій Кварцяний: "Задоволений віддачею і чоловічим характером гравців"

- Травмувався Герасимюк, чи знаєте, що з ним?

- У нього був забій стегна ще у Охтирці. Не знаю, який поставлять лікарі діагноз. Я думаю він вилікується і буде грати.

- Хотілося ще повернутися до рішення КДК. Два матчі «Волинь» проведе без глядачів. Наскільки це може вплинути на результат?

- Рішення ФФУ та інших інстанцій вже давно стало не футбольними, не організаційними. Вони скоріш за все вносять розкол, дезорганізацію і розвал українського футболу.

Популярные новости