Артур Рудько: "Зустріч із ультрас? Вимкнули емоції та спокійно поговорили"

2035 27.10 2016   22:52

Голкіпер «Динамо» на сьогоднішній зустрічі з вболівальниками прокоментував перемогу над «Зорею» в Кубку України, розповів про розмову з ультрас після матчу, а також висловив надію на те, що «біло-сині» зможуть обіграти «Бенфіку» на виїзді.

- Рахунок 5:2 у кубковому матчі з «Зорею» свідчить про те, що чорна смуга «Динамо» подолана?

- Не можу сказати, що чорна смуга повністю подолана, але серйозний плацдарм для цього є.

- Наскільки вчорашня перемога надихає перед матчем із «Бенфікою»?

- Думаю, що це дуже важлива перемога для всіх нас, в першу чергу – у психологічному плані. В останніх іграх суперники начебто і не створювали серйозних моментів, але ми пропускали голи. Тому перемога над «Зорею» в плані психології дуже важлива.

- Як розцінюєте шанси «Динамо» перед грою в Лісабоні?

- Шанси є. І поки буде найменший шанс, ми будемо за нього чіплятися. Тим паче, до кінця групового турніру залишилися три гри, ще нічого не втрачено. Потрібно якнайкраще провести ці три матчі та проходити далі.

- За рахунок чого можна здолати португальців?

- Безумовно, вся інформація про суперника у нашого тренерського штабу є. Нам усім ще раз розкажуть про попередню зустріч із ними, вкажуть на помилки. Думаю, все буде добре.

- Була інформація, що після вчорашнього матчу у вас була зустріч із ультрас. На яких тонах пройшла бесіда, про що говорили?

- Перш за все, були вимкнені емоції. Найбільше спілкувався з ультрас Олександр Шовковський. Зрозуміло, що були претензії з приводу наших ігор і результатів, ніхто цьому не опирався. Ми самі розуміємо, що не демонструємо потрібний результат, тому вболівальники, безумовно, будуть задавати питання та висловлювати своє невдоволення. Ніякого грубого тону та образ не було, спокійно поговорили.

- Чи задоволені результатом жеребкування 1/4 фіналу Кубку України, в якому «Динамо» дістався «Нафтовик»?

- Потрібно виходити та грати. Нам все одно, з ким зустрічатися.

Источник: 1927.kiev.ua
Популярные новости