"Карпати" — "Дніпро": прогноз Олександра Золотогорського

2544 16.10 2016   18:08

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», журналіст програми «ПРОФУТБОЛ» і коментатор футболу на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський зробив прогноз на матч «Карпати» — «Дніпро». Це поєдинок у рамках одинадцятого туру української Прем’єр-ліги, який пройде ввечері 16 жовтня на стадіоні «Львів-Арена».

«Карпати» гратимуть з новим тренером. Олег Дулуб — дуже розважливий наставник. Напевно, в випуску програми «ПРОФУТБОЛ» бачили про нього сюжет. Він не просто так приїхав із корабля на бал. Він стежив за «Карпатами». Він чудово ознайомлений з можливостями його гравців. У нього був час підготувати команду, коли була невеличка пауза в чемпіонаті, пов’язана з матчами збірних. Я дуже й дуже вірю в цей ефект нового тренера. Взагалі, беттери намагаються впіймати такі матчі, коли змінюється тренери, коли команда отримує новий поштовх, і здобуває непогані результати.

Пропоную дві ставки в матчі проти «Дніпра». «Дніпра», який, до речі, ослаблений, який останнім часом демонструє не надто потужну та яскраву гру. Тим паче немає двох важливих гравців центру поля: травмувався Кравченко, також є інформація про ушкодження Політила.

Отже, якщо ви не хочете ризикувати, можу порадити вам ставку з форою (0) на перемогу «Карпат». Але я сам, у своєму прогнозі, буду ризикувати, буду йти до останнього. Даю прогноз на чисту перемогу львівського колективу. Таким чином ставитиму достатньо сміливо. Коефіцієнт на БК Parimatch дуже й дуже високий. Думаю, що за такий коефіцієнт треба грати. Сподіваюся на міць «Карпат» Олега Дулуба. Отже, мій прогноз: «перемога «Карпат».

Ставка матча
Лига Пари-Матч 16.10.16 19:30
Карпаты Львов - Днепр Днепропетровск
Победа - Карпаты Львов
Коэффициент: 2.55
Популярные новости