"Карпати" – "Дніпро": прогноз Вадима Скічка

2708 16.10 2016   16:44

Лише минулого туру «Карпати» вийшли в нуль за набраними очками. «Леви» посідають останнє місце у таблиці, тому керівництво зважилося на чергову зміну тренера – на гру з «Дніпром» «Карпати» виведе білоруський фахівець Олег Дулуб. Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко вважає, що господарі здобудуть очки на «Арені-Львів».

Мої колеги в один голос віддають перевагу «Карпатам». Авжеж, прихід нового тренера має струсонути львів’ян, але ж вони не перемагали з 1 туру, могли вже й забути, як це робити. А якщо серйозно, то «Дніпро» на виїзді грає катастрофічно – 1 очко за 4 матчі. Ще й вдома дніпряни минулого туру розгромно програли «Олександрії». Після вдалого матчу із «Зорею» команда Михайленка зовсім розвалилася і невідомо чи зможе зібратися, насамперед психологічно, на матч із «Карпатами».

У «Зелено-білих» є Бланко Лещук, через якого вони будують усю свою гру в атаці та який є на чільних місцях у чемпіонаті за системою гол+пас. Впевнений, Дулуб теж спиратиметься на аргентинця у побудові атак, тому ключова роль форварда «Карпат» збережеться. У «Дніпра» такого важливого гравця попереду немає. Баланюк теж забив тричі, але два рази у ворота розібраної «Волині», а Близниченко двічі відзначився з пенальті. Уся надія, як завжди, на Ротаня та його дальні удари та стандарти. Впевнений, «Дніпро» буде задоволений навіть нічиєю на «Арені-Львів», відтак усе залежить від «Карпат» і їхнього нового наставника, хоча я б не ризикнув ставити на чисту перемогу «Зелено-білих».

Ставка: «Карпати» не програють та тотал менше 3,5 голів - коеф.2 (Парі-Матч)

Популярные новости