Євген Зубейко: "Рук не опускаємо. Працюємо з оптимізмом"

1675 05.10 2016   22:54
Фото - Роман Породко

Новачок «Карпат» Євген Зубейко з перших днів перебування у новій команді, одразу ж закріпився на полі в стартовому складі. Євген Зубейко почав ближче знайомитися із містом, а також підписався на сторінку «Карпат» в соціальній мережі Instagram. Після виснажливої роботи на тренуванні, захисник поділився своїми враженнями від перших тижнів перебування у Львові.

«Адаптація в новому колективі проходить чудово, зі всіма познайомився, хлопці тепло мене прийняли. Вже встиг подивитись Львів, можу сказати, що це справді прекрасне місто» – розповідає Євген.

«З тренерами у мене хороші, робочі стосунки, намагаюсь у всьому бути професіоналом. Коли виходжу на матчі, то стараюсь кожного разу виправдовувати їхню довіру. Поки пауза в чемпіонаті, наша команда працює в двохразовому режимі тренувань. На вихідних плануємо провести товариський матч, але ще точно не відомо з ким саме».

«Атмосфера в команді? Запевняю, що вона дійсно хороша. Ми не опускаємо рук і з оптимізмом в очах працюємо далі. Думками вже готуємось до матчу з «Дніпром». Дуже хочемо здобути перемогу та нарешті потішити наших уболівальників» – підсумовує захисник «Карпат».

Популярные новости