"Шахтар" — "Зоря": прогноз Олександра Золотогорського

2867 02.10 2016   11:08
Фото - Михаил Козелко, FootBoom

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», журналіст програми «ПРОФУТБОЛ» і коментатор футболу на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський не розділяє думки, що в «Зорі» немає шансів проти «Шахтаря». Ні, попри все, центральний матч туру має бути інтригуючим і безкомпромісним.

Зоря не зможе використати орендованих гравців у матчі з «Шахтарем». Так, відсутність Караваєва, Петряка, Соболя, Гречишкіна і Кулача безперечно вплине на конкурентоздатність луганців. Але, чи настільки безпомічною в короткому складі буде «Зоря»? Не думаю…

Воротар гратиме основний (на відміну від минулого сезону), в захисті без особливих проблем – навіть можна замислитися про використання Опанасенка, або Каменюки в півзахисті. Звичайно, найскладніше буде замінити Петряка і Караваєва. Але й тут є варіанти. Про те, що можна перекваліфікувати когось із захисників я написав. Також мають одночасно зіграти Любенович і Ліпартія. Опорну зону теж цілком можна укомплектувати Гордієнком і Чайковським.

Читайте также: СМИ: "Шахтер" запретил "Заре" использовать арендованных футболистов в очном противостоянии

Навіть, із такими великими кадровими проблема ця «Зоря» куди сильніше практично будь-якого суперника «Шахтаря» в чемпіонаті окрім «Динамо». І в матчі має бути боротьба. Тим паче, грають в Запоріжжі. Вважати луганців абсолютними аутсайдерами неправильно. І фора (+1.5) на «Зорю» цілком грабельна. І коефіцієнт високий – 2.15.

Ставка матча
Лига Пари-Матч02.10.16 17:00
Шахтер Донецк - Заря Луганск
Фора +1.5
Коэффициент: 2.15
Популярные новости