"Волинь" – "Карпати": прогноз Вадима Скічка

3310 02.10 2016   10:04

Галицько-волинське протистояння завжди є цікавим для перегляду, байдуже які місця посідають команди у таблиці. Журналіст програми «Профутбол», коменатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко працюватиме на матчі у Луцьку та пропонує свою ставку на цю гру.

Не секрет, що протистояння Луцька та Львова є дуже принциповим, а у контексті місць у турнірці воно набуде ще яскравіших барв. Обидві команди що зіграють на стадіоні «Авангард» не можуть похвалитися результатами. У «Карпат» взагалі від’ємна кількість очок! Лучани та львів’яни перебувають на дні турнірки, відтак у очному протистоянні вирішуватимуть хто з них перерве свою серію невдач.

Як на мене лучани є ближчими до успіху. «Волинь» усі свої очки у чемпіонаті здобула вдома, а якби не пропущені голи наприкінці гри від «Олімпіка» та «Олександрії», то цих очок було би ще більше. За грою мені більше імпонує колектив Кварцяного. «Волинь» грає дисциплінованіше та більш по-дорослому, хоча у складах обох команд чимало молодих гравців. До того ж у «Карпат» дуже серйозні кадрові втрати – через дискваліфікацію не зіграють Новотрясов і Чачуа, а Ксьонз пропустить матч у Луцьку через травму. Мій вибір – перемога «Волині» із поверненням у разі нічиєї.

Ставка матча
Лига Пари-Матч02.10.16 14:00
Волынь Луцк - Карпаты Львов
Перемога «Волині» з форою (0)
Коэффициент: 1.95
Популярные новости