"Сталь" – "Чорноморець": прогноз Олександра Золотогорського

2939 01.10 2016   02:52

Олександр Золотогорський, постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», журналіст програми «ПРОФУТБОЛ» зробив прогноз на стартовий матч 10 туру чемпіонату України між «Сталлю» і «Чорноморцем». Він вірить в успіх кам’янців і вважає, що різні статистичні серії не можуть продовжуватися вічно.

В останнє «Сталь» вигравала в третьому турі у матчі проти «Волині». Затягнулася серія без перемог. Тим більше, шанси були. І кам’янці часто самі свої можливості нівелювали непоясненними помилками.

«Чорноморець», навпаки, останнім часом грає дуже вдало. Не пропускає вже 6 матчів. Хоча навряд чи нульовку з «Дніпром» треба заносити одеситам в актив. Могли вони і виграти. Так, в обороні «Моряки» намагаються діяти надзвичайно компактно. Серія просто неймовірна. Але це не може продовжуватися вічно, і атака «Сталі» має достатньо потужний вигляд, як для нашого чемпіонату. І Васін, і Деул, і Карікарі, і Комваліус можуть створити одеситами проблеми.

Думаю, що хоча б за теорією ймовірності, настав час серіям обірватися. «Чорноморець» пропустить. А «Сталь» виграє. На перемогу кам’янців на «Метеорі» Parimatch дає 2.25.

Ставка матча
Лига Пари-Матч 01.10.16 17:00
Сталь - Черноморец Одесса
Победа - Сталь
Коэффициент: 2.25
Популярные новости