"Олександрія" – "Карпати": прогноз Вадима Скічка

4293 24.09 2016   20:45

«Олександрія», потенційна команда верхньої шістки, у двох останніх матчах набрала всього одне очко. Команді Шарана не бажано відпускати далеко «Ворсклу» та компанію. Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко вірить в успіх господарів стадіону «Ніка».

«Олександрія» вже не має єврокубкового тиску, тому у домашніх іграх зобов’язана здобувати перемоги. Зазвичай олександрійці впевнено грають на домашньому стадіоні, тут вони цього сезону здолали «Зірку» та «Ворсклу», минулого перемогли «Динамо» у Кубку та гідно протистояли «Шахтарю» у чемпіонаті. Після двох невдалих матчів у Одесі та Луцьку «Олександрія» просто мусить брати три очки у домашній грі з суперником з дна турнірної таблиці.

«Карпати» цього тижня зіграли 120-и хвилинний матч у Кубку України проти «Жемчужини» в Одесі. Львів’яни грали основним складом за винятком відсутніх Худоб’яка та Підківки. Очевидно, що «Леви» будуть дуже втомлені. Очевидно, що «Зелено-білі» одна з найбільш проблемних команд чемпіонату, яка не перемагала з першого туру. Усі ознаки вказують на успіх «Олександрії». А за це ще й пропонують непоганий коефіцієнт. Беріть, поки не пізно!

Ставка матча
Лига Пари-Матч 25.09.16 19:30
Александрия - Карпаты Львов
Победа - Александрия
Коэффициент: 2.00
Популярные новости