"Олімпік" – "Динамо" Київ: прогноз Олександра Золотогорського

2624 24.09 2016   11:29

Олександр Золотогорський, постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», журналіст програми «ПРОФУТБОЛ», коментатор футболу на телеканалі «2+2» очікує динамівської люті в матчі проти «Олімпіка». Звідти і логіка прогнозу.

«Динамо» має бути дуже злим. Треба ж доводити, що немає в команді кризи. І от суперник, який грає останнім часом дуже вдало, але навряд чи може похизуватися стабільністю. Та й в захисті, будемо чесні, «Олімпік» останнім часом не вражав. Та й із дисципліною є проблеми. Через вилучення в минулому турі не гратиме проти киян Поступаленко. А це велика втрата, якщо говорити про організацію атакувальних дій. А в «Динамо», навпаки, і Ярмоленко повертається, і Мораес!

Читайте также: "Олимпик" - "Динамо". Анонс и прогноз матча

Отже, думаю, що «Динамо» не буде відкладати справи на останні хвилини матчу, вони з самого початку підуть в атаку і прагнутимуть створювати гострі моменти. І виправить статистику останніх матчів, коли кияни незвично рідко влучали у ворота суперників. Лише проти «Волині» в останніх матчах була солідна перевага: 7-2. Щось подібне має бути і в матчі проти «Олімпіка». Parimatch пропонує дуже приємну опцію – ставку на фору (-2.5) для киян за ударами в площину воріт. Коефіцієнт – 1.7.

Ставка матча
Лига Пари-Матч24.09.16 14:00
Олимпик - Динамо Киев
Динамо (-2.5) за ударами в площину воріт
Коэффициент: 1.70
Популярные новости