"Карпати" – "Чорноморець": прогноз Вадима Скічка

3042 17.09 2016   11:11
Фото - chernomorets.odessa.ua

Остання команда чемпіонату приймає колектив із верхньої шістки. Чотири поразки поспіль проти чотирьох поспіль перемог. Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко йде проти логіки та ставить на кризові «Карпати».

Я пам’ятаю час, коли протистояння футбольних клубів Львова та Одеси були надпринциповими. Це було таке собі маленьке дербі, що додавало барв іграм «Карпат» і «Чорноморця». Нині гра львів’ян і одеситів буде насамперед матчем команд, що зовсім по-різному виступають у чемпіонаті та переслідують наразі різні цілі. Команда Олександра Бабича хоче продовжити свою переможну серію та вперше за три роки перемогти «Карпати» у Львові. Для «Левів» наразі конче необхідно здобути позитивний результат і забути про невдачі матчів із «Зіркою» та «Олімпіком».

У передматчевих інтерв’ю гравці «Карпат» разом, в один голос, підкреслюють важливість гри з одеситами. Костевич, Бланко-Лещук, та й уся команда загалом усвідомлює, що із від’ємною кількістю очок невдовзі можна опинитися у психологічній ямі, а звідти й до 1 ліги недалеко. Програвати «Чорноморцю» на «Арені Львів» «Карпатам» просто заборонено. Без дисквалфікованого Ксьонза господарі втратять у швидкості, однак феєрії у атаці від них не було б і з Павлом у складі.

Читайте также: "Карпаты" - "Черноморец". Анонс и прогноз матча

Водночас «Чорноморець» нехай і перебуває на емоційному піднесенні після солідної серії з чотирьох перемог поспіль, розуміє, що ідилія не триватиме вічно. Усі свої перемоги, крім звитяги у матчі з «Олімпіком», одесити здобули скромно, з перевагою лише у один м’яч. На виїзді «Чорно-сині» забили всього двічі, менше лише у «Дніпра» – 0 голів. Якщо «Карпати» зможуть дисципліновано зіграти під час фірмових стандартів «Чорноморця», то позбавлять команду Бабича основної зброї, а відтак і матимуть можливість нарешті заробити очки.

Ставка матча
Лига Пари-Матч17.09.16 17:00
Карпаты Львов - Черноморец Одесса
«Карпати» не програють та тотал менше 2,5 голів
Коэффициент: 2.10
Популярные новости