Євген Зубейко: "Процес переговорів з "Карпатами" не був тривалим"

1838 16.09 2016   12:30

В особі Євгена Зубейка львівські «Карпати» отримали хороше підсилення на фланг оборони. Незважаючи на свій молодий вік, за плечима новобранця «левів» є виступи у Лізі Європи, виклик до табору національної збірної України, фінал Кубка України. Про новий етап у кар’єрі новачок розповів у інтерв’ю Інформаційному центру «Карпати».

– Євгене, ти підписав контракт з «Карпатами». Якими є твої відчуття?
– Емоції у мене лише найкращі. Я щасливий, що приєднався до такого клубу, став його частиною. «Карпати» – команда з хорошим іменем і великою історією.

– Перед тим, як вирушити до Львова, радився з кимось з приводу переїзду?
– Мені здається, що про такий клуб, як «Карпати» навіть не варто запитувати у когось – це команда, що завжди перебуває на виду. Тому не сумнівався і був переконаний, що варто погоджуватися і підписувати контракт. Сам процес переговорів не був тривалим. Дуже хочу повернутися у футбол, отримувати задоволення від гри і приносити користь новій команді.

– Чи слідкував за останніми матчами галичан?
– Так, я дивився ігри за участі «Карпат». Знаю, що останні кілька матчів львів’яни програли, але добре розпочали сезон. В чому справа? Можливо, команді трохи не щастило. Варто думати про майбутнє і виправляти становище. Принаймні, до Львова я приїхав заради цього. Хочу допомагати команді і радувати фанатів. Не сумніваюся, що ми можемо грати у той футбол, який «Карпати» демонстрували у перших турах.

– Коли можна розраховувати на твою появу у складі «зелено-білих»?
– Рішення прийматиме тренер. Під час тренувального процесу я повністю віддаю себе, але остаточне рішення за наставниками.

– Ти тривалий час знаходився поза грою...
– Так, але я тренувався. Хотів би подякувати «Чорноморцю», який надав мені можливість підтримувати форму з молодіжною командою одеського клубу.

– Цікаво, що вже цієї суботи «Карпати» приймають вдома «Чорноморець» – команду, у якій ти провів сім сезонів. Особливий матч, чи не так?
– Я б хотів вийти на поле вже у наступному турі, але все залежить від тренера. Щодо мого стану, то я повністю готовий грати.

– Маєш можливість звернутися до вболівальників «Карпат». Що хотів би сказати їм перш за все?
– Хочу побажати нашим фанатам удачі, а також здоров’я їх рідним. Ми зі своєї сторони робитимемо все, щоб радувати їх і дарувати позитив.

Читайте также: Ґуставо Бланко-Лещук: "Наша команда – єдине ціле"
Популярные новости