Артем Фаворов: "Старатимуся допомогти "Зірці" досягти нових висот"

1746 09.09 2016   23:20

Новачок ФК «Зірка», півзахисник Артем Фаворов дав своє перше інтерв’ю, в якому розповів про те, чого він очікує від переходу до нової команди, і не тільки.

- Артеме, розкажи, як у тебе виник варіант з переходом у «Зірку»? Чи довго ти думав над пропозицією?

- Доволі неочікувано виник у мене варіант з переходом у «Зірку». Перемовини тривали недовго, швидко домовилися з керівництвом і ось я тут. Узагалі, приємно було, що мною зацікавилися. Для мене це новий виклик у кар’єрі. Я хочу допомогти колективу досягти поставлених цілей, показати себе з якнайкращого боку. Досягти нового рівня, нових цілей. Я дуже радий, що опинився саме тут.

- Мабуть, вплинуло на твоє рішення ще й те, що «Зірка» грає в Прем’єр-лізі?

- Звичайно, адже мені хотілося спробувати свої сили в еліті українського футболу й, повторюся, дуже хочеться якнайшвидше вийти на поле та допомогти команді.

- Конкуренції не боїшся?

- Та ні, чого її боятися. Конкуренція завжди йде лише на користь і допомагає футболістові. Я прийшов сюди допомогти команді, я прийшов сюди показати свої сильні сторони. У будь-якому випадку рішення кого випускати на поле буде приймати головний тренер, а я завжди готовий працювати і грати.

- Ти слідкував за «Зіркою» в цьому сезоні, раніше? Що можеш сказати про команду?

Читайте также: Официально: Артем Фаворов - игрок "Зирки"

- Так, я слідкував. Дивився гру з «Волинню», наприклад, останню гру проти «Олександрії» також бачив. Команда зараз перебудовується. На початку сезону був один тренер, зараз команду очолив інший. Моє завдання зараз адаптуватися до тих вимог, що будуть переді мною висуватися й допомогти досягти необхідних результатів. Як воно буде – побачимо. Ми докладемо всіх зусиль для того, щоб демонструвати кращий результат за той, який є нині.

- Ти вже грав на нашому стадіоні у складі інших команд? Як тобі тут було й чи пам’ятаєш атмосферу на трибунах?

- Стадіон мені дуже подобається. Пам’ятаю, як грали тут перший тур минулого чемпіонату України в першій лізі, коли я був ще в складі «Оболоні-Бровар». Атмосфера тут завжди прекрасна. Багато людей завжди приходять на ігри і це один з найбільш відвідуваних стадіонів у країні. Я вже трохи встиг познайомитися і з самим містом. Тут дуже така спокійна, затишна атмосфера. Загалом, мені все подобається. Зараз мені багато хто допомагає, зокрема керівництво зробило багато чого для того, щоб у мене були максимально комфортні умови і щоб я зміг реалізувати себе на полі на всі сто відсотків. Буду старатися виправдати їх довіру.

- А особисто перед собою, які задачі ставиш у «Зірці»?

- Для початку мені хотілося б зіграти в Прем’єр-лізі. А далі побачимо. Сподіваюсь, що з кожним матчем моя гра буде все кращою та кращою. Головне прогресувати в команді й разом з командою.

- З ігровим номером уже визначився?

- Так – 10-й номер.

Популярные новости