"Шахтар" - "Динамо": прогноз Костянтина Андріюка

3498 07.09 2016   23:05

Відомий футбольний журналіст Костянтин Андріюк поділився прогнозом на матч сьомого туру чемпіонату України між "Шахтарем" та "Динамо".

- Годі уявити собі кращої інтриги, в протистоянні "Шахтар" - "Динамо", тим більше у сьомому турі.

В такому прогнозованому для лідерів чемпіонаті програй ще раз "Динамо", а тим більше вдруге поспіль і до тренера Реброва постануть питання не лише з боку фанів, а й керівництва! А й "Наполі"!

Відтак, в плані мотивації у біло-синіх не повинно бути жодних перешкод. Ярмоленка вберегли, про Ісландію пошвидше забути - і за очками! Інакше - ганьба!

А от що протиставити, коли у суперника відновився Бернард? Він свої найкращі матчі примудряється видавати на гора саме проти "Динамо".

Та й фактор умовно рідного поля "гірники" прорахували, у Харкові може і не стільки за "Шахтар", але будуть точно проти "Динамо"! Та й у Фонсеки мають бути амбіції, реабілітуватися за програний Суперкубок.

Все буде традиційно: пристрастно, з вогнем, емоціями і мінімально на користь господарів. 1:0 перемога "Шахтаря". І це, без сумніву, лише дасть добрячу жменю перцю в боротьбі за чемпіонство!

Прогноз: перемога "Шахтаря" - 2,20 (Favbet); перемога "Шахтаря" з рахунком 1:0 - 3,95 (Favbet)

Регистрация в Фавбет

Популярные новости