Віталій Кварцяний: "Козьбан бігає в свої ворота"

1690 14.08 2016   22:59
fcvolyn.net

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний прокоментував останні новини щодо луцького клубу та матч з «Зіркою» (1:0) в рамках 4-го туру Ліги Парі-Матч.

«Я казав, що треба віддати діагональ на Петрова, ніж віддати поперек поля чи віддати воротарю, якого перекривають. Петров повинен був виграти двобій, скинути м’яч та створити якусь контратаку за рахунок довгої передачі. Але ще всі хлопці ще не зовсім володіють психологією гри, тому вони допускали тактичні помилки. Добре, що так все закінчилось.

Пішов Гуменюк, ми знали, що в нього закінчилась футбольна енергія. Нащо його мучити? Ми подякували йому, краще хай бігає Романюк, ніж ходить Гуменюк. Козьбан бігає в свої ворота. Нащо нам гравець, який атакує свої ворота? Я йому сказав, що потрібно купити компаса: все в тебе йде не в ту сторону.

Богданов захотів піти, ми його не тримали. Ви пишете, що «Волинь» розбігається. «Волинь» не розбігається, «Волинь» створюється. А хто не хоче грати, той від`їзжає. Богданов – хороший футболіст. Але йому треба було взяти відповідальність на себе. Він хороший футболіст, але знає, скільки потрібно зусилля. Дуже багато, щоб супротив ставити. Він просто зістрибнув з кораблю. А ми будемо битися з молоддю, і рахунок нас не змінить – чи перемога, або поразка. Ніхто нікуди не біжить. Всі тут хочуть грати, а кого неможна заявити, будемо ждати кінця трансферного бану. Колись вікно нам відкриє відпочиваюча еліта України та швейцарські бюрократи. Вони ж у відпустках», сказав Кварцяний у «Профутболі».

Популярные новости