Степан Юрчишин: "Команда грає з величезним бажанням"

1693 12.08 2016   16:52
Фото - mynews-in.net

Уже сьогодні грою на «Арені Львів» між «Карпатами» та «Шахтарем» розпочинається четвертий тур Ліги Парі-Матч сезону 2016/2017. Перед протистоянням «левів» і «гірників» легендарний нападник «зелено-білих» Степан Юрчишин розповів офіційному сайту клубу, що очікує від карпатівців як якісного футболу, так і позитивного результату.

«З нетерпінням чекаю на матч і вважаю, що «Карпати» мають усі шанси в ній показати видовищну та змістовну гру. Але в футболі головне – це результат. Тому я сподіваюся, наша команда зуміє завершити поєдинок проти дуже сильного суперника з результатом, який дозволить нам збільшити свій турнірний доробок. На жаль, поки що у нас в графі набрані очки стоїть «–2» і ми наразі займаємо останнє місце. Але воно аж ніяк не відповідає тому рівню гри, який показує команда. У кожному з трьох зіграних матчів «Карпати» дивилися зовсім не погано».

«Особисто мені дуже сподобався матч у Полтаві. Наша команда показала красивий футбол і виглядала дуже переконливо, значно сильніше за «Ворсклу». Тому ми мали вигравати, тут навіть обговорювати немає що – це усі розуміють. Але в футболі так часто буває, що рахунок не відповідає тому, як проходила гра. Добре ми зіграли і в гостях зі «Сталлю». Рахунок 3:0 говорить сам за себе. Та й з «Динамо», незважаючи на поразку, я вважаю, «Карпати» зіграли гідно і якби трохи нам везіння, то також могли взяти очки. У футболі дуже важливо забити першим – тоді додається впевненість і навпаки, суперник починає нервувати. А з киянами якраз ми мали першими забивати. Шкода, що Худоб’як не влучив у ворота...».

«Коли аналізувати гру «Карпат» в цілому, то перше, що помітно – команда грає з величезним бажанням. Видно, що молоді хлопці дуже хочуть довести, що вони гідні захищати честь «Карпат». Зараз у нас не погана в команді конкуренція, а це сприяє тому, що футболісти прогресують і розкривають свій потенціал. Особливо, на мою думку, зараз корисно грають з молодих Максим Грисьо та Амбросій Чачуа. Приємно здивував мене Павло Ксьонз. В минулому сезоні він ледь не пішки ходив по полю, а зараз чи не найактивніший гравець команди. Схоже, новий тренерський штаб знайшов до нього правильний підхід. Та й сам Паша, напевне, зрозумів, що коли буде продовжувати так, як і раніше відноситися до футболу, то може взагалі закінчити свою кар’єру».

«Взяти очки у грі з «Шахтарем» можна буде тільки за умови, що команда зіграє дуже дисципліновано та самовіддано. Головне, з максимальною концентрацією діяти в задній лінії. Ні для кого не секрет, що «Шахтар» любить багато атакувати, увесь час контролювати м’яч і нагнітати гру поблизу карного майданчика суперника. Тому треба в обороні зіграти безпомилково. Але не потрібно нікого боятися, необхідно виходити на поле і грати розкуто. Ми усі бачили, що в «Шахтаря» можна вигравати. Причому це можуть робити і команди, підбір гравців у яких помітно поступається донеччанам. Найсвіжіший приклад – швейцарський «Янг Бойс», який не пустив майбутнього суперника «Карпат» в груповий турнір Ліги Чемпіонів».

«Звісно, важливо також, щоб якомога більше глядачів прийшли на «Арену Львів» підтримати «Карпати» у не простому матчі. На жаль, зараз у нас в країні важкі часи і вболівальників на футбол ходить не так багато, як це було раніше. Але в новому сезоні «Карпати» додають від матчу до матчу, тому я маю надію, що на гру з «Шахтарем» глядачів прийде багато. Ну й так само вірю, що футболісти нашої команди в свою чергу віддячать своїм вболівальникам за підтримку хорошою грою і віддадуть усі сили, щоб потішити їх прийнятним результатом»

Популярные новости