"Карпати" – "Шахтар": прогноз Вадима Скічка

3303 11.08 2016   21:10

«Карпати» у Львові майже завжди дають бій «Гірникам» – три роки тому львів’яни змогли навіть перемогти «Шахтар». Нині «Помаранчево-чорні» не у найкращому психологічному стані – виліт з ЛЧ, нестабільність у захисті, чутки про від’їзд Ярослава Ракицького… На тлі цього команда Паулу Фонсеки має впевнено виступати у чемпіонаті, а невдовзі «Шахтар» вирушить до Туреччини на гру Ліги Європи. Натомість «Карпати» на старті сезону демонструють якісну гру, здобули вже чотири очки та попсували нерви «Динамо». Журнаілст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко очікує захоплюючої гри на «Арені-Львів» за участі «Карпат» і «Шахтаря».

Повторюся, команда Сергія Зайцева на старті сезону грає дуже добре. Помітна думка на полі та постійно створюються моменти біля воріт суперника. «Карпати» забили «Ворсклі» у Полтаві та могли розраховувати на перемогу, якби не суддівська помилка. Також львів’яни мали кілька нагод у грі з «Динамо». Перед грою проти «Шахтаря» лідер «Зелено-білих» Ігор Худоб’як запевнив, що його команда знову отримає шанс вразити ворота фаворита, головне – ним скористатися. Немає сумнівів, що «Карпати» будуть дуже вмотивовані на гру з «Шахтарем». Йдеться не лише про гроші, а й про звання «Першої команди Львова». «Шахтар» нині небездоганний у захисті, тому я вірю, що «Карпатам» до снаги забити.

Читайте также: "Карпаты" - "Шахтер": видеопрогноз Александры Лободы

У «Гірників» напружений графік, але й велика кількість футболістів у розпорядженні Фонсеки. Навіть неосновні Дентіньйо чи Нем, коли з’являлися на заміну, залишали по собі позитивні враження. У Фонсеки є простір для маневру і у грі з «Карпатами» можлива ротація, але якщо Тайсон, Марлос і Бернард почнуть з перших хвилин – стримати їх буде надзвичайно складно. Крім того «Гірникам» не можна припускатися помилок і відпускати «Динамо», тому їм у Львові теж потрібно забити.

Ординар:

«Карпати» - «Шахтар»

Ставка: Обидві заб'ють

Kоефіцієнт «Парі-Матч»: 2,05

Регистрация с бонусом 50 $

Популярные новости