Богдан Грещак: "Вірю у перемогу "Карпат"

2069 11.08 2016   14:39
Фото - Михаил Козенко, FootBoom.com

Нападника «кришталевого» складу «Карпат» Богдана Грещака тішить нинішня гра його рідної команди. Саме тому в матчі 4-го туру Ліги Парі-Матч проти донецького «Шахтаря», що розпочнеться завтра, 12-го серпня, о 20:00 на полі стадіону «Арена Львів», Богдан Михайлович очікує на позитивний результат для «зелено-білих левів» у протистоянні з одним із грандів українського футболу.

«Чекаю, що «Карпати» обіграють «Шахтар» і нарешті виберуться з «мінусів» у графі набраних очок. Треба якомога швидше виходити в «плюси» і почати підніматися догори по щаблях турнірної таблиці. Зробити це, коли зважити який суперник на нас очікує, звичайно, буде дуже складно. Але зараз наша команда демонструє добротний футбол і я вважаю, що за підтримки своїх вболівальників їм до снаги не тільки гідно зіграти проти сильного суперника, а й відібрати у нього очки».

«До речі, ми могли цілком не програти і в матчі з «Динамо», в якому дії наших футболістів були доволі прийнятними. І коли б Ігор Худоб’як реалізував свій стовідсотковий шанс, то ще не відомо, чим би усе закінчилося. Адже на той момент рахунок не було відкрито. А програючи 0:1, «Динамо» необхідно було б включати швидкості і йти вперед чималими силами. А нинішні «Карпати» дуже навіть не погано вибігають з оборони в атаку».

Читайте также: "Шахтер" начал подготовку к "Карпатам"

«У грі «Карпат» у новому сезоні мені подобається налаштування команди. В кожному з трьох зіграних матчів ми бачили на полі справжній колектив, який нагадує монолітний кулак. Відчувається, що молоді хлопці об’єднані єдиною ціллю і за їхньою грою зараз приємно слідкувати. Як і колись, у найкращі часи в історії «Карпат», команда сильна в першу чергу своїми злагодженими колективними діями. Мені подобається ігрова дисципліна, яку ми бачимо в кожному матчі. Видно, що молоді хлопці не відбувають номер на полі, а намагаються максимально виконати установку, яку дає тренер. Також відзначу роботу головного тренера Сергія Зайцева, який разом зі своїми помічниками, схоже, вміє знайти індивідуальний підхід до кожного з футболістів. Створити хороший мікроклімат в команді – завдання не просте, але нинішньому тренерському штабу це вдається. Тепер важливо його не зіпсувати і тоді усе буде добре».

«Взяти очки у «Шахтаря» можна тільки командною грою. Індивідуальна майстерність у гравців донецької команди значно вища. Але вони такі ж самі люди, як й наші молоді хлопці і їм також притаманно помилятися. Ми це бачили в їхніх іграх як у чемпіонаті України, так і в поєдинках Ліги чемпіонів зі швейцарцями».

«Головне, зіграти максимально дисципліновано та злагоджено в обороні. Ну й звісно, треба реалізовувати свої шанси у передній лінії. Нагод забити, швидше за все, у нас буде не багато, але ми їх обов’язково матимемо. Вірю, що тренери і футболісти «Карпат» зробили правильні висновки і в грі з «Шахтарем» усе буде добре», – сказав Богдан Михайлович.

Популярные новости