Володимир Шаран: "У нас дійсно у команді є справжній колектив"

1168 31.07 2016   22:49
shakhtar.com

Головний тренер «Олександріі» Володимир Шаран в інтерв’ю телеканалу «Футбол 1» дав свій коментар відносно перемоги над «Ворсклою».

«До матчу сказав, що хлопці повинні не думати про себе, а грати на колектив. У нас дійсно у команді є справжній колектив. Зараз у команді усі у різному фізичному стані, тому мі десь переживали за цей матч. І зміни були дуже серйозні, вийшли шість чоловік, котрі не грали у четвер. Безумовно подібна ротація сказується на грі команди в обороні, тому що проблеми там дійсно є. Але ця перемога дуже важлива для нас, в першу чергу у психологічному плані. Ми десь в матчі Ліги Європи не заслуговували такої поразки від «Хайдука». Могли програти, але не з таким рахунком… Але ми побачили, що проблеми в обороні у нас є. Про гру в атаці важко зараз щось казати, бо ми мали стільки моментів біля воріт полтавчан, що я сам, чесно кажучи, не бачив від наших хлопців. Але майстерність є майстерність. Десь хотіли забити, але не виходило. Могло бути не 3:2, а 7:6. Ми завжди їздили до церкві, кожного тижня. Мабуть треба знову з’їздити, бо мати стільки моментів і не забивати...

Відносно гри Путраша и Цурікова, то я задоволений їхньою грою. Вони вийшли після пошкоджень і змогли достойно зіграти, продемонструвавши те, що від них очікували. Тільки в кінці трішки підсів Путраш, бо пропустив дуже багато, тяжкувато було.

Після подобної гри буде легше у Хорватії? Мабуть, але я налаштовую гравців на те, що треба буде давати справжній бій на полі «Хайдука». Ті гравці, які поїдуть і вийдуть на поле, повинні будуть битись на полі, бо мі граємо за Україну. Після такої прикрої поразки хочеться достойно зіграти и добути перемогу», - сказав Шаран.

Читайте также: "Александрия" - "Ворскла" 3:2. На кураже

Популярные новости