"Зірка" – "Зоря": прогноз Олександра Золотогорського

2070 30.07 2016   11:37

Уже в суботу стартує другий тур Чемпіонату України. Олександр Золотогорський, постійний прогнозист "Рейтингу Букмекерів", журналіст програми "ПРОФУТБОЛ", коментатор футболу на телеканалі "2+2" виділяє матч у Кропивницькому. Знову у "Зірки" елітний суперник. Але проти "Зорі", та ще й вдома, шансів побільше ніж із "Шахтарем" на "Львів-Арені"

"Зірка" розпочала довгоочікуваний сезон у Прем’єр-Лізі матчем із "Шахтарем" і зрозуміло, що відчули на собі переваги холодного душу. На цьому рівні кропивничанам поки складно. Але хрещення вони пройшли, тепер їх нічим не здивуєш. Проти "Зорі" вони гратимуть вдома і мають залишити своє грою краще враження.

Я очікую боротьби. Тим паче, у "Зорі" кадрові проблеми з центральним нападником після втрати Будківського нікуди не зникли. Кулач повернувся до тренувань, але лише за індивідуальною програмою, у стабільність Бонавентуре я поки не вірю. Думаю, що луганці все одно виграють, але ця перемога точно не дасться їм легко.

Читайте также: Официально: Дмитрий Билоног – игрок "Зирки"

Очікую, що "Зірка" в першому таймі триматиметься. Тому спробую запропонувати цікаву ставку з великим коефіцієнтом. Тайм/матч: Н/П2 оцінюється Parimatch коефіцієнтом 4.3. Вельми екстравагантно. Але цілком ймовірно, що в першому таймі буде нічия, а вже після перерви "Зоря" дотисне свого суперника. Спробуємо!

Ординар:

"Зірка" – "Зоря"

Ставка: Тайм/матч: Н/П2

Kоефіцієнт "Парі-Матч": 4,30

Регистрация с бонусом 50 $

Популярные новости