"Дніпро" – "Волинь": прогноз Олександра Золотогорського

2279 24.07 2016   12:07

Олександр Золотогорський, постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», журналіст програми «ПРОФУТБОЛ», коментатор футболу на телеканалі «2+2» має особисту думку щодо фаворита матчу «Дніпро» – «Волинь». Він вважає, що часи змінилися і дніпровців не можна вважати домінуючою командою у цьому протистоянні.

«Дніпро» і «Волинь» у цьому сезоні ніби помінялися місцями. Дніпряни втратили практично весь свій основний склад і тепер не виглядають фаворитами у цьому протистоянні. Скоріше, навпаки. Лучани зараз виглядають потужніше і якщо їм знімуть заборону на трансфери, замисляться про Лігу Європи. «Дніпру» же за словами їхнього нового наставника Дмитра Михайленка світить лише боротьба за виживання.

Читайте также: "Днепр" - "Волынь". Анонс и прогноз матча

Я не виключаю, що дніпровська молодь, розбавлена кількома досвідченими гравцями, нас іще здивує. Та чи зможе вона це зробити вже в першому матчі? В будь-якому разі коефіцієнти на «Волинь» явно завищені. Нова реальність має диктувати інші цифри. І моя ставка у цій грі буде не лучан. Щоби сильно не ризикувати запропоную зіграти перемогу «Волині» із форою (0). Це ставка зі страховкою. І якщо «Хрестоносці» зуміють здобути перемогу, отримаємо солідний виграш. Коефіцієнт на цю подію на Parimatch – 2.7.

«Дніпро» – «Волинь»

Ставка: Перемога «Волині» з форою (0)

Коефіцієнт «Парі-Матч»: 2,70

Регистрация с бонусом 50 $

Источник: bookmaker-ratings.com.ua
Популярные новости