"Динамо" Київ – "Олександрія": прогноз Вадима Скічка

2741 23.07 2016   14:24

Суботній поєдинок "Динамо" та "Олександрії" має бути центральним у стартовому турі УПЛ. Кияни вже здобули перший трофей у сезоні, перемігши у матчі за Суперкубок "Шахтар". "Олександрія" наступного тижня теж має відповідальний матч – дебют у єврокубках проти "Хайдука". Журналіст програми "Профутбол", коментатор телеканалу "2+2" і постійний прогнозист "Рейтингу Букмекерів" Вадим Скічко пропонує свій прогноз на гру у Києві.

З одинадцяти домашніх перемог "Динамо" у чемпіонаті торік, сім було здобуто в один або два м’ячі. До речі, "Олександрія" на "Олімпійському" у рамках чемпіонату пропустила тричі. Однак команда Шарана ще впродовж минулого сезону зробила правильні висновки з розгромної поразки і реваншувалася у Кубку України.

Кияни у першій грі сезону проти "Шахтаря" не вразили атакувальними здібностями. Однак "Олександрія" це не "Шахтар", до того ж "Динамо" гратиме вдома. Нехай Ярмоленко досі дискваліфікований, у Сергія Реброва є достатній запас гравців які в змозі підсилити напад "Динамо" – Кравець, Гладкий, Теодорчик. Свій гол або два кияни просто зобов’язані забивати. Хоч-не-хоч олександрійці триматимуть у пам’яті майбутній матч проти "Хайдука" у Лізі Європи. Можливо цей факт навіть повпливає на вибір Шараном стартового складу на гру.

Читайте также: "Динамо" - "Александрия". Анонс и прогноз матча

"Олександрія" набралася досвіду в УПЛ і без бою чемпіону не поступиться. Але я не вірю у спроможність олександрійців привезти з Києва очки, тому поставлю на перемогу "Динамо".

Ординар:

"Динамо" Київ - "Олександрія"

Ставка: "Динамо" Київ переможе в 1 або 2 м'яча

Kоефіцієнт "Парі-Матч": 2,05

Регистрация с бонусом 50 $

Популярные новости