Офіційна заява ФК "Зірка" щодо зміни назви міста

4566 16.07 2016   19:22
fczirka.com.ua

На днях одне з видань опублікувало інтерв'ю з гравцями та тренером "Зірки" щодо перейменування міста з Кіровограду на Кропивницьке. ФК "Зірка" заявив, що це - інтерв'ю - фейк та випустив офіційну заяву на своєму сайті.

"У четвер, 14 липня 2016 року, Верховна Рада України прийняла доленосну постанову про перейменування міста Кіровоград на місто Кропивницький. Нарешті поставлено крапку в тривалому процесі, навколо якого так довго тривали суперечки, що ними було охоплено все населення міста.

Тепер команда Прем’єр-ліги «Зірка» буде представляти місто, назване на честь видатного театрального діяча, письменника Марка Кропивницького. Всі ми сподіваємося, що нова назва дасть змогу об’єднати всіх містян.

Але нам не зрозуміла позиція окремих місцевих ЗМІ, які вирішили продовжити нагнітання конфлікту навколо перейменування, опублікувавши матеріал, що начебто футболісти та тренери «Зірки» категорично проти нової назви. Доволі промовистим є той факт, що деякі з цих «сайтів», жодним чином не згадали протягом 2016 року ні про чемпіонство «Зірки» в першій лізі, ні про її чудову гру, ані вихід до Прем’єр-ліги, а представники цих ЗМІ не були присутніми на жодному матчі й навряд чи знають, де знаходиться одна із кращих футбольно-легкоатлетичних арен України.

Також цікаво, що жоден із цих місцевих сайтів не звертався із проханням надати коментар до футболістів і до клубу, який вони представляють. Окрім того, в футбольному клубі працюють понад 150 осіб, які день за днем забезпечують безперебійну роботу всього підприємства, головної команди клубу, Академії та стадіону. Зважаючи на це, будь-яку думку окремого співробітника глибоко непрофесійно видавати за позицію всього футбольного клубу.

Футбольний клуб «Зірка» заявляє, що дотримується чинного законодавства України щодо декомунізації, і на виконання положень цього законодавства вносить зміни до офіційного логотипу клубу", - говориться у заяві.

Популярные новости